CIN BOREGI
Malzemeler
250 gr kiyma
1 su bar. rende havuc
1 su bar. ince bulgur
1 su bar. ince kiyilmis ceviz
1 adet sogan
1 y.k margarin
Yarim demet maydanoz
3 adet yufka
2 adet yumurta
1 su bar. galete unu
Tuz, karabiber
Kizartmak icin siviyag
Yapilisi
Kiymayi suyunu verip cekene dek kavurun. Sonra margarin ve sogani ekleyip kavurun. Bulguru sicak su ile kabartin. Sonra icine havuc, ceviz, maydanoz, tuz, karabiber ve kavurdugunuz kiymayi ekleyin.
Yufkayi ucgen seklinde 8 esit parcaya bolun. Bir kenarina harc koyup sigara boregi gibi sarin. Once cirpimis yumurtaya sonra galeta ununa bulayip kizgin yagda kizartin. Afiyet olsun.
Malzemeler
250 gr kiyma
1 su bar. rende havuc
1 su bar. ince bulgur
1 su bar. ince kiyilmis ceviz
1 adet sogan
1 y.k margarin
Yarim demet maydanoz
3 adet yufka
2 adet yumurta
1 su bar. galete unu
Tuz, karabiber
Kizartmak icin siviyag
Yapilisi
Kiymayi suyunu verip cekene dek kavurun. Sonra margarin ve sogani ekleyip kavurun. Bulguru sicak su ile kabartin. Sonra icine havuc, ceviz, maydanoz, tuz, karabiber ve kavurdugunuz kiymayi ekleyin.
Yufkayi ucgen seklinde 8 esit parcaya bolun. Bir kenarina harc koyup sigara boregi gibi sarin. Once cirpimis yumurtaya sonra galeta ununa bulayip kizgin yagda kizartin. Afiyet olsun.